2014. május 18.

Sajtos, újhagymás kolbászos töltött csirkemellfilé szalonnába göngyölve

Kommentár nélkül.... :)







Töltött csirkemellfilé baconbe göngyölve

Hozzávalók:


  • 1 kg csirkemellfilé
  • 500g bacon szeletelve


Töltelékhez:


  • 150 g dán pikáns chilis reszelt sajt - én ilyet használtam
  • 3 szál újhagyma - karikákra vágva
  • 20 dkg füstölt kolbász apró darabokra vágva
  •  piros kaliforniai paprika - apró darabokra vágva
  • 1 tubus füstölt sajtos sajtkrém


A csirkemelleket szeletekre vágjuk, majd folpack alatt vékonyra klopfoljuk. Óvatosan sózzuk, ízlés szerint borsozhatjuk is. A töltelékhez a reszelt sajtot, a karikákra vágott újhagymát, a kolbász darabkákat, a paprikát összekeverjük. Hozzáadjuk a füstölt sajtkrémet is. 

A töltelékeket a csirkemell szeletek közepére halmozzuk, majd felgöngyöljük, a széleit óvatosan behajtjuk. A bacon szelettel szorosan áttekerjük. Sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük. Jól előkészíthető és a tölteléket ízlés szerint variálhatjuk.

Jó étvágyat hozzá!



Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, biztos finom ezzel a töltelékkel Csirkemell receptem őzgerincformában sütve van, de ez attól sokkal egyszerűbben elkészíthető! (Megörültem mikor láttam az új bejegyzésedet! Puszilom a fiúkat!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Éva! Jó lenne újra felvenni a fonalat.... :)

      Törlés