2011. szeptember 13.

Nyertem!!!!!!!

Képzeljétek, nyertem!!!! Na nem, nem a lottón nyertem, hanem Barbinál, a Barbi konyhája blog tulajdonosánál. Nagyon örültem neki! Kaptam egy sütés nélkül készíthető sütikről szóló szakácskönyvet, egy hablapátot és két gyönyörűséges körömlakkot. A rózsaszínt már ki is próbáltam, de mivel bal kézzel még nem tudok fotózni, ezért fotót majd azuram készít róla.... Egyébként Barbi nagyon kedves volt, mert még a lurkóimnak is küldött ajándékot és egy kedves kis levelet is kaptam Tőle! Köszi szépen még egyszer!




Ja, és ezúton is felhívom kedves Olvasóim figyelmét, hogy Barbihoz mindenképpen nézzetek át, mert rengeteg fantasztikus dolog kerül ki a konyhájából! Néhány süteményt én is készítettem már Tőle, például az erdei gyümölcsös pitét.



Ja, és azóta is az ő receptje alapján készítem a kakaós csigát, amit eddig ugyan még nem tettem fel, pedig már nem egyszer készült (pontosabban szólva, álmomból felébredve is el tudnám már mondani a receptet). Íme néhány bizonyíték a kakaós csigákról (az alsó muffin formában készült).





Üdvözlet!








Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

7 megjegyzés:

  1. Igazán kedves vagy, hogy ilyen szép bejegyzést írtál rólam! Nagyon meghatott! Nagyon fura érzés volt látni az ajándékokat a te fotódon, és hihetetlen boldogság nekem, hogy a mami kakaós csigája ilyen siker nálad is!! Köszönöm ezt a kedves bemutatást és kívánom, hogy legyen részed sok-sok örömben az élet minden területén! :))

    VálaszTörlés
  2. Barbi! Köszi :) viszont kívánom!

    Lányok! Köszönöm a gratulációt!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyereményedhez! Használd egészséggel!! :o)))

    VálaszTörlés