2011. szeptember 26.

Segítsünk... felajánlásom

Korábbi bejegyzésemben már írtam Mónika által szervezett kezdeményezésről, amelynek keretében a Szegedi Újszülött  Életmentő Alapítvány javára indul gyűjtés. 



Szerencsésnek mondhatom magam, mert mindkét fiam egészségesen és időben látta meg a napvilágot. De azoknak a kisbabáknak, akik a kiírt időpontnál korábban jönnek világra és életük első percei már orvosokról, mentőről, és a szülők kétségbeeséséről szólnak, azoknak minden perc számít. Mint ahogy a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítványnak is számít minden felajánlott forint. 
Ezért szívesen ajánlottam fel licitre én is egy lekvárt, amelyet annak a kedves Olvasónak postázok, aki a legtöbbet ígéri. 

Az alma-ananász lekvár kikiáltási ára: 200 Ft.


Alma-ananász lekvár - tartósítószert nem tartalmaz



Licitálni itt lehet a blogon, megjegyzést hagyva. Az utalás módjáról és egyéb technikai dolgokról Süli Mónika e-mailben értesíti a legtöbbet felajánlót.

A licit időtartama: 2011. szeptember 26-30. 24 óra.

Köszönöm :)


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

10 megjegyzés:

  1. Szívesen licitálnék, ha közelebb lennék. De nagyon jó ötelt és sok sikert:)

    VálaszTörlés
  2. Trollanyu, biztos vagyok benne, hogy a licitálók között lennél :) Remélem sikeres lesz :)

    VálaszTörlés
  3. Lengetem a licit táblámhom. Legyen 1500,- Ft.

    VálaszTörlés
  4. Ha ilyen nemes célokra megy a felajánlás, legyen 2000,- Ft.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Vtundi! Az Életmentők nevében is köszönöm felajánlásod! Mivel Tiéd lett a legmagasabb licit, kérlek, hogy a technikai részletekért vedd fel velem a kapcsolatot, és én továbbítom a főszervező felé. Címem: kreativkonyhablog@gmail.com

    VálaszTörlés