2011. november 17.

Fűszertartó kémcsövekből

Annyira megtetszett ez az ötlet, hogy arra gondoltam hátha Ti is hasznát veszitek. Sokat agyalok azon, hogyan tároljam a különféle formában lévő fűszereimet, különösen azokat, amelyekből nem vásárolok/ használok sokat. Egy nagyon jó ötletet találtam Dream Book Design oldalon, aminek elkészítéséhez még csak nagy kézügyesség sem kell.

Egy klassz, rusztikus doboz és néhány jól záródó kémcső, valamint a feliratozáshoz filc szükségeltetik. Részletes elkészítési útmutatót itt találtok. Akár karácsonyi ajándéknak is el tudnám képzelni, vagy hasznos eszköz lehet azoknak, akik kicsi konyhával rendelkeznek. Esetleg kezdő kollégista fiataloknak a legszükségesebb fűszereket is adhatjuk ebben, vagy.... Na jó. Abbahagytam az ötletelést.





Remélem tetszik Nektek is!



Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

14 megjegyzés:

  1. Valóban nagyon jó ötlet, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Bizony, hogy! Tökjó!
    :) Meg az is tetszik, hogy mindig olyan jó oldalakra bukkansz!

    VálaszTörlés
  3. Hát ez valami fenomenális ötlet!:)

    VálaszTörlés
  4. Jól mutatnak praktikus ! Ezzel a fa dobozzal mutat ennyire jól!

    VálaszTörlés
  5. Nagy ötlet, kis háztartásba! Nálunk már a kisebb dunsztosüvegeket használom tárolónak!:))) Azért a lányaim közül egyet meglephetek, kösz az ötletet! Dugót hol lehet kapni?:(

    VálaszTörlés
  6. Lányok! Örülök, hogy tetszik az ötlet!

    Tiffanylda! Ahol én néztem kémcsövet (falusi hobbibolt), ott volt hozzá dugó is. Pár bejegyzéssel korábban írtam egy hobbi katalógusról, ami online is nézegethető. Esetleg érdemes lenne abban is megnézned. Külön dugót esetleg borszaküzletekben lehet kapni.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon ötletes.
    Egészségügyben dolgozó barátnak, családtagnak hihetetlenül frappáns lenne ezt adni valamilyen ünnepre. :)

    VálaszTörlés