2011. december 17.

Karácsonyi ajándék csomagolási ötletek - rózsaszínben

Rózsaszín csomagolópapírt vettem már, Hófehérkével és helyes hópihékkel. Nyugodt szívvel le merem írni, mert akik kapják, még nem tudnak olvasni. Egyikük ugyanis fél éves keresztlányunk, Melánia, akit innét puszilunk, és örömmel jelentem, hogy kibújt két fogacskája (majd lefotózom :), másik pedig aranyos unokahúgunk, Léda, aki 3 éves múlt. Szóval a csajszis, színes csomagolópapírokba burkolt meglepetéseket ők fogják kapni. 

Aki nem akarja annyira gyerekes, figurás, rózsaszínes - habos-babos - papírba csomagolni az ajándékot,  de mégis ragaszkodik a színhez, annak itt van néhány visszafogottabb rózsaszín ötlet.














Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek! Mennyit bibelődünk a csomagolással és szép legyen mikor megkapjuk akkor meg tépjük fel bőszen!Most hogy már a családunkban karácsonykor heten vagyunk a fa körül, ajándék bontása után a csomagoló papírtól alig lehet lépni a szobában!De ez így jó ahogy van!

    VálaszTörlés
  2. Móni, annyi jó ötletet adsz! Ezek is szépségesek, bár a rózsaszín nem a kedvencem, de a második képen látható csomagot szívesen elfogadnám... :)

    VálaszTörlés
  3. Szép fotók, jó ötletek, bármilyen színnel behelyettesíthetők.
    Máskülönben környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve, gondolkodom más megoldásokon is (már a számlákat, e-mail-ket sem nyomtatjuk ki)
    Erre van valami megoldás, ötleted?

    VálaszTörlés
  4. Éva, örülök, hogy tetszettek! Nálunk is a legjobb pillanatok egyike, amikor letépik a papírt :)

    Petra, örülök, hogy tetszettek!

    Wanna, nézek környezetbarát megoldásokat is...

    VálaszTörlés