2011. június 3.

Állat bábuk maradék kartonpapírból

Szorgalmasan gyűjtögetem az ötleteket Olivér nyári szünetére. Nyitottam egy füzetet, amibe beleírogatom azokat az ötleteket, weboldalakat, amikben találok valami jó játékot, fejlesztést vagy programot. Igyekszem minél többet Nektek is leírni.

Azt gondolom, nekünk anyukáknak nincs könnyű dolgunk abban (sem), hogy kitaláljunk érdekes programokat, játékokat lurkóink nyári szünetére, ne töltsék haszontalanul a nyarat, és ne unatkozzanak.

Íme az első, ami rögtön megnyerte tetszésemet, és már ki is nyomtattam a sablonokat, hogy ha hűvösebb idő lesz, akkor már kész is legyen a program. Egyszerű barna papírtasak, maradék kartonpapírok és gombok szükségesek hozzá.


Elefánt bábu

Maci bábu

Oroszlán bábu

Az állatkák elkészítéséhez szükséges sablonokat szívesen elküldöm e-mailben azoknak a kedves Olvasóimnak, akik megjegyzést hagynak e bejegyzés után, és a megjegyzésben meghagyják e-mail címüket.

Ötletek forrása: bhg.com

Üdvözlettel,


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

3 megjegyzés:

  1. De jó! És de jó, én leszek az első, köszönöm előre is!
    yoen@mailbox.hu

    VálaszTörlés
  2. és ami kimaradt, ha megengeded, viszem is a Vackorkák oldalára (persze, hivatkozással), nagyon klassz, hogy vagyunk még ilyen kutakodó anyukák:)

    VálaszTörlés
  3. Yoen, pár perc múlva küldöm a sablonokat :). Örülnék, ha a Vackorkák oldalára is felkerülne! Lesz még több is, csak hát idő, idő, idő.... :)

    VálaszTörlés