2011. június 27.

Ötletek dugókra

Azuram már évek óta gyűjti boros üvegek dugóit, persze csak azokat, amelyeket ő/mi/ vendégeink ittunk meg. Remélem nem hangzik úgy, hogy megrögzött alkoholisták lennénk, de már a harmadik nagy üvegtároló van tele szebbnél szebb parafadugókkal. Google barátunk segítségével gyűjtöttem pár ötletet arra, mire is lehetne ezt a temérdek borosüveg dugót felhasználni.

Theartofters

Parafa dugó ajtódísz, színben hozzá illő barna masnival. Nekem masni nélkül talán még jobban tetszene. Befutó!

Designsponge
Ez is jó ötlet, igaz ennek nem fogok nekiállni, mert sok dugót nem lehet felhasználni vele. Viszont praktikus.

Re-nest
Óriás betűk, dugóból kirakva. Az ötlet nagyon tetszik, talán karton papír háttéren vannak, de az is lehet, hogy vékony fa lapon. Dizájnos, de nem tudnám hova rakni....

diygadgets

Parafa dugókból kádkilépő, de akár "hagyományos lábtörlőnek" is el tudnám képzelni, bejárati ajtó előtt. Igaz nem annyira strapabíró, de mindenképpen ötletes. Második befutó nálam!

Green wedding shoes
A parafa dugó gömb tetszik, a másik térelválasztó megoldás már kevésbé.

Etsy
Ez is nagy kedvenc, még akár ültetőkártyát is lehetne beletenni egy nagyobb vacsoránál. Tetszik!

Ruedelabroc
Leginkább ez a megvalósítás adja vissza a különleges dugók szépségét, feliratait. Időmilliomosok elkészíthetik csak francia borok dugóira, vagy csak fehérboros palackokból származó dugókra.... Úgy érzem, ez a befutó nálam.Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

6 megjegyzés:

 1. Nekem mindegyik nagyon tetszik és ötletesnek tartom! Nem is tudnék választani .

  VálaszTörlés
 2. Szia! Én, mint a 70. olvasód köszönöm a kedves soraidat. Valójában a parafadugós ajtódíszre hívták fel a figyelmem tegnap a blogodban. Ez a kép már egy jó ideje szerepel az elmentett fotóim között és már egy zacskó dugót is kaptam az elkészítéséhez, már csak idő és kedv kell! :) Ahogy megláttam nálad és egyre beljebb merészkedtem a konyhádba, úgy éreztem, hogy ez nekem kell! :) Várom a jobbnál jobb bejegyzéseket :)
  Üdvözlettel
  Ágnes / Blue

  VálaszTörlés
 3. Annyira szeretem ezeket az ötletadó képeket, a fűszernövényes is nagyon tetszett, de ez a parafadugós is szuper!!!!

  VálaszTörlés
 4. Blue, örülök, hogy tetszik a blog. Remélem találsz majd hasznos recepteket, meg jó kis inspirációkat.

  VálaszTörlés
 5. Mozzarelli, köszi szépen! Bárcsak arra lenne még energiám, hogy azt is lefotózzam, amit az ötletadó képek alapján megcsinálok....
  De ami késik....

  VálaszTörlés