2012. január 4.

Ötletek mosókonyhához 1. rész

Amióta tudom, hogy ismét munkába állok, szinte mániákusan el akarok minden függőben lévő dolgot intézni, mindenütt tökéletes rendet akarok rakni, azért, hogy később - amikor már dolgozom - ezekre ne legyen gondom. Azuram persze csak mosolyog a mániámon, és mivel már ismer, nem is csodálkozik ezen. Persze két kiskrapek mellett lehetetlenség szépen összerakodni és azt meg is tartani. Azért én próbálkozom. A héten a mosókonyha van folyamatban...... :)))

Hogy saját magamat inspiráljam, gyűjtöttem néhány nagyon extra mosókonyha elrendezést, aztán hamarosan hozok pár fotót az enyémről is...Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

8 megjegyzés:

 1. Ezek nagyon jól néznek ki, itt mindennek megvan a helye ahogy látom!Ráadásul jó nagy helyiségek!

  VálaszTörlés
 2. Éva, szerintem is nagyon jók és hasznosak!

  Anazar, a második fotó szerintem is a luxus kategóriába tartozik. Az enyém persze ennél jóval kisebb :)))) mondjuk a tizede. Viszont imádom, szerintem hasznos helyiség.

  VálaszTörlés
 3. Ha házam lesz én is szeretnék majd mosókonyhát. Nem kell nagy, csak épp mindennek legyen helye :)

  VálaszTörlés
 4. Jó ötletek! Csupa öröm az élet - a mosás! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jók! Képzeld nekem is van, de ki kell menni hozzá a házból, mert a házhoz épült műhelyből kanyarított le nekem Apa egyet. Imádom! Szárogatógépet is vettem használtan ezerért!!! és már lassan éve működik,semmi baja! Várom a fotókat a tiédről! :))

  VálaszTörlés
 6. 30 ezret akartam írni, bénáztam! :DD

  VálaszTörlés
 7. Nekem van mosókonyhám, de nem ekkora. Szárítógépet egyelőre nem szeretnék, de be sem férne :D

  VálaszTörlés