2011. április 26.

Ananászos-mascarpone-s csirkemell

Jó szívvel ajánlom ezt az ananászos-mascarpone-s csirkemellet, akik szeretik a hús és a gyümölcs párosítást. 

Ananászos-mascarpone-s csirkemell


Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 evőkanál olivaolaj
  • 1 doboz ananászkonzerv (kockákra vágva)
  • 25 dkg mascarpone
  • fehér bors (nagyon kevés)
  • 1 teáskanál gyömbér
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, hasonló méretűre, mint az ananászdarabok. A csirkemell kockákat az olívaolajon aranybarnára pirítjuk, sózzuk, és egy picit borsozzuk. Közben az ananászkonzervről a levet leöntjük. Az aranybarnára pirult csirkekockákhoz hozzáadjuk az ananászdarabokat, tegyünk hozzá 3-4 evőkanál ananászlét is. Majd ehhez hozzáadjuk a mascarpone-t. Az egészet összemelegítjük, és amikor már egynemű a szószunk, gyömbérrel fűszerezzük. Pár percig még főzzük és készen van. Főtt rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!




Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

1 megjegyzés: