Nem hiába írják a profi fotósok, hogy szép képet természetes fénynél lehet készíteni, mindig erre kellene törekedni. De mit csináljon az ember akkor, ha a sajt vacsorára készült (természetes fény már minimum két órája nincs) és azuram éhesen várja a "fotóalanyt". Siettem, kapkodtam, de a vacsi legalább finom lett.
Egy pohár vörös borral és friss bagettel tunkolva az igazi.
Hozzávalók:
- 2 db camembert sajt
- 3-4 gerezd fokhagyma
- liszt
- 1 darab tojás
- zsemlemorzsa
- olaj
A fokhagymákat megpucoljuk és vékony csíkocskákra vágjuk. A camembert sajtokba késsel lyukakat böködünk, ezekbe a lyukakba beledugjuk a fokhagymákat. A sajtokat lisztbe, tojásba, majd újra lisztbe és újra tojásba mártjuk. A végén zsemlemorzsába hempergetjük. A bundázott sajtkorongokat kiolajozott, előmelegített sütőbe tesszük és 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése