2011. február 18.

Sült camembert sajt fokhagymával

Nem hiába írják a profi fotósok, hogy szép képet természetes fénynél lehet készíteni, mindig erre kellene törekedni. De mit csináljon az ember akkor, ha a sajt vacsorára készült (természetes fény már minimum két órája nincs) és azuram éhesen várja a "fotóalanyt". Siettem, kapkodtam, de a vacsi legalább finom lett.

Egy pohár vörös borral és friss bagettel tunkolva az igazi.


Posted by Picasa
Hozzávalók:


  • 2 db camembert sajt
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • liszt
  • 1 darab tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj
A fokhagymákat megpucoljuk és vékony csíkocskákra vágjuk. A camembert sajtokba késsel lyukakat böködünk, ezekbe a lyukakba beledugjuk a fokhagymákat. A sajtokat lisztbe, tojásba, majd újra lisztbe és újra tojásba mártjuk. A végén zsemlemorzsába hempergetjük. A bundázott sajtkorongokat kiolajozott, előmelegített sütőbe tesszük és 180 fokon 15-20 percig sütjük. 




Az új bejegyzéseket e-mailben is megkaphatod, ha ideírod az e-mail címed:

Delivered by FeedBurner


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése