Tegnap Pataki-tálban készítettem töltött káposztát, imádom az ilyen jó nehéz káposztás ételeket. Nos, ezt sikerült pont olyan ütősre készíteni. Fogyasztásához mindenképpen pálinkát javaslok.
Elkészítése képekben:
Hozzávalók mennyiségek nélkül:
- savanyú káposzta
- füstölt főtt tarja
- bacon
- füstölt kolbász
- káposztalevélbe töltött rizses darált hús
- tejföl
De nagyon jól néz ki! Szeretem a fázisfotókat és persze a káposztás ételeket!!
VálaszTörlésDe jól hangzik!
VálaszTörlésÉn nagyon rá vagyok kattanva mostanában a római tálra.
Van egy csirkés, káposztás recept, szerintem tetszene:
http://fozomasina.freeblog.hu/archives/2010/11/15/Romai_talban_sult_kaposztas_csirke_hejaban_sult_burgonyaval/
Barbi, köszi szépen!
VálaszTörlésFőzőmasina, a csirkés-káposztás receptet köszi szépen, tetszik, valamikor biztosan kipróbálom.
VálaszTörlésJaj, ez nagyon guszta, én is vettem a nyáron Parajdon egy Pataki tálat, elsőre én is töltött káposztát készítettem benne, nagyon finom lett.
VálaszTörlésKati, köszi szépen, és látom azóta már mást is készítettél benne :)
VálaszTörlés