2011. március 22.

Töltött káposzta Pataki-tálban

Tegnap Pataki-tálban készítettem töltött káposztát, imádom az ilyen jó nehéz káposztás ételeket. Nos, ezt sikerült pont olyan ütősre készíteni. Fogyasztásához mindenképpen pálinkát javaslok.

Elkészítése képekben:











Hozzávalók mennyiségek nélkül:

  • savanyú káposzta
  • füstölt főtt tarja
  • bacon
  • füstölt kolbász
  • káposztalevélbe töltött rizses darált hús
  • tejföl



6 megjegyzés:

  1. De nagyon jól néz ki! Szeretem a fázisfotókat és persze a káposztás ételeket!!

    VálaszTörlés
  2. De jól hangzik!
    Én nagyon rá vagyok kattanva mostanában a római tálra.
    Van egy csirkés, káposztás recept, szerintem tetszene:
    http://fozomasina.freeblog.hu/archives/2010/11/15/Romai_talban_sult_kaposztas_csirke_hejaban_sult_burgonyaval/

    VálaszTörlés
  3. Főzőmasina, a csirkés-káposztás receptet köszi szépen, tetszik, valamikor biztosan kipróbálom.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez nagyon guszta, én is vettem a nyáron Parajdon egy Pataki tálat, elsőre én is töltött káposztát készítettem benne, nagyon finom lett.

    VálaszTörlés
  5. Kati, köszi szépen, és látom azóta már mást is készítettél benne :)

    VálaszTörlés