2011. február 9.

Újabb nyereményjáték!!!!!

Találtam egy újabb nyereményjátékot, azoknak, akiknek van pár percük internetes nyereményjátékra, és szeretnének nyerni Choco-Chocót egy hónapra. Pár sorban összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat. Olvassátok át és játszatok!

A képet a Choco-Choco weboldalról hoztam

  1. A "Játssz, és nyerj egy havi Choco-Chocót!" internetes nyereményjáték szervezője a Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 
  2. A nyereményjáték 2011. február 1-jén 12.00 órától, 2011. március 1-jén 12.00 óráig tart.
  3. Regisztrálj a nyereményjáték időtartama alatt a www.choco-choco.hu weboldalon, és játssz a Choco-Chocóval 2011. február 1. és 2011. március 1., és nyerd meg az összesen 50 db Choco-Choco csomag egyikét!
  4. Ha a nyereményjátékban a 2 perces (120 mp) szintidőn belül teljesítesz, esélyed lehet arra, hogy sorsolás útján a 10 db, egyenként 1 havi Choco-Choco adagot (azaz 32 tasak Choco-Choco forró csokit) tartalmazó csomag egyikét megnyerd!
  5. Ha nem megy annyira a játék, akkor se csüggedj, a Choco-Choco nyereménycsomagokból 40 db-ot, amely egyenként 8 tasak Choco-Choco forró csokit tartalmaz, azon regisztrálók között sorsolunk ki, akik a nyereményjáték időtartama alatt e-mail címük, irányítószámuk, lakcímük, nemük, vezeték- és keresztnevük, koruk megadásával regisztrálnak a www.choco-choco.hu oldalon.

További részleteket a Dr. Oetker - Choco-Choco oldalán találtok, ahol a játékszabályzatot is elolvashatjátok. Kellemes játékot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése