2011. február 12.

Valentin napi sorozat 3. rész - Asztali dekorációk

Ha párunkkal kettesben tudunk lenni Valentin napon, érdemes nagyobb figyelmet fordítani az asztalterítésre. Bár máskor is biztosan nagyon szép asztalterítést csinálunk, ugye? :)

Inspirációnak íme néhány fotó a német Tisch deko shop weboldaláról. Elkészítésükhöz nem kell nagy kézügyesség, és azt javaslom, olyan alkatrészeket vegyünk, amelyek később is felhasználhatóak. A dekorációs kellékeket a Tisch deko shop oldalán is vásárolhatunk, de természetesen bármelyik hobbiboltban is kaphatóak ezek.

Ötlet 1.:

Az asztal alapja sima fehér asztalterítő. Szükségünk van még egy rózsaszín-bordó-arany színű szalvétára, szerintem nem is muszáj, hogy szív minta legyen rajta (később is fel tudjuk használni). Hozzá színben harmonizáló organza anyagra, vagy vetex dekoranyagra (hobbiboltokban kapható ezer színben). Az asztal közepén lévő hangsúlyos szíveket hungarocell szívekből decoupage technikával készíthetjük el. A romantikus hangulathoz üveg mécsetartók járulhatnak hozzá, amelyek aljába akár egy piros dekorgumiból készült szívet is tehetünk, vagy akár piros gyertyát is használhatunk. Pár dekor szívecskét szórunk még az asztalra és kész.



Ötlet 2.:


Ötlet 3.:


Ötlet 4.:


3 megjegyzés:

  1. Igazán hangulatos..A legjobb lenne, ha valaki megcsinálná helyettem! :D

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ritmus!

    Üdvözöllek olvasóim között! Hát igen, valóban jó lenne, ha valaki egy szép asztalt "rittyentene" helyettünk, amíg mi szépítkezünk :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Levelező társak!
    ...tudok olyanokat akik szívesen elkészítik.
    www.medinilla.hu
    Anikó

    VálaszTörlés