Újabb finom tésztaétel!
Hozzávalók:
- 10 dkg bacon
- 5-6 szál csemegehagyma
- 1 darab cukkini
- 25 dkg csiperkegomba
- 100 g natúr tömlős sajt
- 2 dl tejszín
Előkészítjük a hozzávalókat, azaz a szalonnát felkockázzuk, a csemegehagymát felkarikázzuk (a zöldjét is), a cukkinit feldaraboljuk, a gombát felszeleteljük. Amikor előkészítéssel készen vagyunk, akkor nekiállunk az elkészítésnek. A szalonnát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, a cukkinit és az utolsó percekben a gombát is. Ne sózzunk, mert a szalonna elég sós, és szerintem a tömlős sajtokban is bőven van só. Szóval, amikor a ragu alap kész, akkor hozzáadjuk a tömlős sajtot és a tejszínt is. Egyet forraljuk, és kész!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése