2011. január 19.

Kalács sütés kezdőknek

Ma kalácsot sütöttem. Ezer éve sütöttem utoljára, így akkora izgalomban voltam, ami már-már kórosnak tekinthető egy kalács-sütés kapcsán. A receptet Limara oldaláról vettem, ezer köszönet érte!!!! Nem ismerem őt, csak az oldalát, de ezúton kérek minden kedves olvasómat, hogy látogassa meg Limara oldalát, és élvezkedjen a szebbnél szebb kalácsokban, kenyerekben, pogácsákban. Szinte érzem az illatokat és ízeket a leírásaiból. Ha valaha elköltözünk, az ő szomszédságába szeretnék lakni.....

Ezt a receptjét készítettem el, szóról szóra követtem a leírást. És ha valaha saját sütésű kalácsot akartok fényképezni, akkor rögtön a sütőből kivéve fotózzatok. Különben elfogy!

Maradék fotója:




 - a tökéletes itt



1 megjegyzés:

  1. Jaj, de kedves vagy! Máris szebben indul a napom!:)) A kalács gyönyörű!:))

    VálaszTörlés